Helemaal ontspannen na dit
15 augustus 2023
Hoe is het om massagetherapeut te zijn bij GetEase!
blog
Massage
Helemaal ontspannen na dit

Vroeger werkte ik voor een groot bedrijf, maar sinds ik voor mezelf werk met GetEase, voel ik me beter dan ooit!

Als massagetherapeut bij GetEase, zult u genieten van vele voordelen! Van de mogelijkheid om je klant te helpen zich beter te voelen tot een flexibel werkschema en een ondersteunend systeem. Dit is vooral gunstig als je andere verplichtingen of verantwoordelijkheden hebt buiten je werk, zoals familie, verplichtingen of hobby's. Een ander voordeel is dat u het totaal per dienst die u levert kunt kiezen. U kunt er zeker van zijn dat uw werk wordt gewaardeerd en gerespecteerd. 

Misschien wel een van de meest aantrekkelijke aspecten van een massage therapeut is de mogelijkheid om mensen te helpen. Massage therapie kan een positieve invloed hebben op de algehele gezondheid en het welzijn van een persoon, en het kan bevredigend zijn om te weten dat je een verschil maken in het leven van mensen. U kunt helpen om pijn en spanning te verlichten, stress te verminderen en de kwaliteit van leven voor uw klanten te verbeteren. 

Mijn werk als freelance massagetherapeut bij GetEase was een geweldige ervaring voor mij omdat ik op zoek was naar een plek waar ik kon werken met flexibele uren en prijzen die ik zelf kan regelen. De onderdelen die me het meest bevallen zijn de toegang tot een groot klantenbestand, maar ze lieten me ook toe om mijn eigen klanten mee te nemen. Verder verzorgen ze de marketing en promotie voor diensten om meer klanten te bereiken voor mij en andere massagetherapeuten. 

Omdat ik mijn eigen prijzen kan regelen, vind ik hun commissiemodel niet erg. Ze hebben een commissie van 30/3% als ik een klant voor het eerst help en slechts 3% als ik mijn eigen klanten help. Je kunt dit zien als een investering. 

Kortom, een massage therapeut bij GetEase kan een ongelooflijk bevredigende en lonende carrière keuze zijn. Met de flexibiliteit van de baan, voortdurende professionele ontwikkeling, een positieve werkomgeving en de mogelijkheid om mensen te helpen, is het geen wonder dat zoveel massagetherapeuten besluiten om bij GetEase te werken. 

Dus, als je er ooit aan gedacht hebt om massagetherapeut freelancer te worden, dan is dit je kans om te beginnen. Wees je eigen baas!

Aanbevolen voor jou
Aanbevolen artikelen
Ontvang de laatste Tips via onze nieuwsbrief
Ontdek de nieuwste tips in onze nieuwsbrief en vergroot je kennis. Ga met ons mee op deze inzichtelijke reis!